Svenskparadiset Thailand

winter-holiday-Caribbean-India-Thailand-750488När man säger Thailand är det nog många som tänker på Phuket, Pattaya och Bangkok. Phuket är en provins och ö som angränsar till Krabi och Phang Nga. I norra Phuket finns en internationell flygplats och provinsens huvudort heter Phuket City. Det är förhållandevis många svenskar som har semestrat i Phuket och till och med bosatt sig där. Värt att nämna är att Phuket är den största ön i hela Thailand och den ligger vid Adamansjön. Förutom fantastiska stränder finns välkända och omtyckta utkiksplatser, med mera.

I Phuket kan man välja mellan tre kända stränder och det går bra att röra sig mellan dem eftersom de ligger på rad. De är: Patong Beach, Karon Beach och Kata Beach. Samtliga orter, det vill säga Patong, Karon och Kata har förärats med svenska restauranger och barer. De är lätta att finna då de ofta gör reklam med hjälp av stora skyltar där man snabbt ser att det står på svenska. När hemlängtan infinner sig är det bara att kika runt på plats eller leta en stund på Internet.

Kanske har du redan en svensk favoritrestaurang såsom Karlsson’s Hotel-Restaurant & Steak House, Harrys Phuket eller Bellmans Restaurant & Guesthouse, bara för att nämna några. Oavsett vilket kan du som är på semester i svenskparadiset Thailand få svenska maträtter. När längtan efter svensk mat, svenska och svenskar blir för stor kan man gå till en svenskägd restaurang och få sina önskemål och behov uppfyllda. Besök en svensk restaurang i semesterparadiset Thailand och känn gemenskap i en exotisk miljö med vänliga och serviceinriktade människor.

Allt är till för att du ska känna dig så hemma som möjligt men samtidigt njuta av allt i den fantastiskt paradisiska miljön. Oavsett om du reser ensam, med familjen eller kompisgänget så kan man med fördel besöka en svensk restaurang i Thailand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *