Svenska sportbarer i Thailand

skybar-sports-barI Thailand finns ett förhållandevis stort antal svenska restauranger och barer som visar sport live på stora skärmar. Den som vill betta före eller live under ett sportevenemangs gång kan med fördel ta med en surfplatta eller smartphone. Ät en god middag från det svenska eller skandinaviska köket och titta på favoritlaget samtidigt. Lägg bets i en mobil enhet och heja fram favoritlaget.

Det finns en del svenska sportbarer att välja mellan, främst i de områden där turismen är som störst såklart. Är man i Bangkok, Phuket – Karon/Kata, Pattaya eller kanske i Koh Lanta så är sannolikheten stor att man finner en restaurang eller bar som visar sport på storbildsskärm, och den som vill kan spela på favoritlaget eller favoritidrottaren.

På Viking sportbar i Koh Lanta, Thailand, finns ungefär 90 sittplatser. I fokus på detta ställe är, förutom baren och dryckerna, biljard och dart samt all sport som visas på TV-skärmar. Bettar gör man med hjälp av en smartphone eller surfplatta. Ett annat förslag för den som vill äta och dricka gott samtidigt som man tittar på sport och bettar är The White Elephant Bar – Restaurant – Resort, i Koh Chang. Här florerar nordiska influenser, inte minst de svenska, men man kan också få en norsk laxfilé om man vill. Detta är en sportbar i toppklass som dessutom förannonserar allt som kommer att visas live i sportväg. För den godissugne finns här även svenskt/ skandinaviskt godis.

Om man befinner sig i Patong finns Karlsson’s. De erbjuder rum och lägenheter likväl som restaurang och en bar med ett stort utbud av drycker. Även här visas sport live och givetvis går det bra att betta via en mobil enhet.

Andra exempel på restauranger och sportbarer är Scandinavia Beach Club Bar & Restaurang och Scandinavia Bar & Restaurant i Pattaya. Hos dessa nyttjar man Wi-Fi gratis och där finns storskärmsbild för sporten som visas. Musiken som spelas är såklart toppen.

Comments

  1. Reply

  2. Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.